Free2move na voljo tudi v Sloveniji

Težko pričakovana nova blagovna znamka za mobilnost Free2move je uradno na voljo tudi v Sloveniji. Za nami je uspešna novinarska konferenca, kjer smo Free2move prvič predstavili tudi širši javnosti.

Free2move je globalna blagovna znamka za mobilnost, ki svojim zasebnim in poslovnim uporabnikom ponuja popoln in edinstven ekosistem mobilnosti. Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move omogočata uporabnikom, da na enem mestu dostopajo do storitev najema vozil, souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo, rezervacij parkirnih mest, upravljanje električnih polnilnih postaj, upravljanja in souporabe voznega parka za poslovne namene ter zagotavlja svetovanje na področju e-mobilnosti.

V Sloveniji je trenutno na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. Free2move omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so 100-odstotno digitalne.

Ponosni smo, da Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem Skupine Emil Frey, kar uporabnikom omogoča dostop do večine naših avtomobilskih znamk.

Več o Free2move vam je na voljo tukaj.