Majhna škatla za velik nasmeh

S polno hitrostjo smo zapeljali v čaroben december in zdi se, da so prazniki že za ovinkom. Pred nami je čas, ki ga zaznamujejo veselo praznično vzdušje, okrašena smrečica, prijetno druženje s prijatelji in družino ter medsebojno obdarovanje.

Zagotovo se ga najbolj veselijo prav otroci, ki polni pričakovanj pišejo pisma dobrim možem. A žal je vse preveč tistih otrok, katerih želje ne bodo uslišane. V ta namen je nastal srčni projekt prazničnega obdarovanja Božiček za en dan, ki že desetletje obdaruje otroke, v zadnjih letih pa tudi starostnike, na katere so dobri decembrski možje iz takšnih ali drugačnih razlogov »pozabili«.

Dobri decembrski možje smo tudi zaposleni v Skupini Emil Frey, ki smo s prostovoljnimi prispevki v višini 1.870 EUR in skrbno zaviti škatlami, polnimi majhnih presenečenj in dobrot poskrbeli za iskrive nasmehe 52 otrok in starostnikov. Za pravočasno dostavo vseh daril pa smo priskočili na pomoč tudi z vozilom Mercedes-Benz.

Iskrena hvala vsem, ki ste tudi tokrat z velikim srcem prispevali k drobnim pozornostim, s katerimi bomo v prihajajočem prazničnem času narisali nasmeh na obraze obdarovanih otrok in starostnikov.