Najboljši kolesarji v družbi vozil Emil Frey Avtocentra

V letu, ko Dirka po Sloveniji obeležuje pomemben jubilej, bodo v njihovi »spremljevalni ekipi« tudi vozila znamk, ki jih v Sloveniji zastopamo v skupini Emil Frey, v okviru katere deluje tudi podjetje Emil Frey Avtocenter.

Dirka Po Sloveniji, ki jo organizira Kolesarski klub Adria Mobil, je že vrsto let največji in najodmevnejši kolesarski dogodek pri nas. Svojo prepoznavnost je utrdila tudi v mednarodnem okolju, saj je doslej gostila številne kolesarje in ekipe svetovnega razreda. Skozi bogato zgodovino se je dirka razvila v edinstven športni projekt, ki z razgibanimi trasami etap povezuje celotno Slovenijo in pritegne številne gledalce tako ob ceste kot pred ekrane. Start dirke bo 12. junija v Murski Soboti, končala pa se bo tradicionalno v Novem mestu.

Kot dolgoletni podpornik tega prestižnega kolesarskega dogodka v letošnjem letu sodelovanje širimo na celotno skupino Emil Frey in pod okriljem podjetja Emil Frey Avtocenter z vozili njihovih znamk nastopamo kot uradni prevoznik dirke. Z več kot 40 zanesljivimi, vzdržljivimi in udobnimi vozili bomo poskrbeli za varen in zanesljiv prevoz organizacijskega osebja, sodnikov in spremljevalcev ter nemoten potek kar 840 kilometrov dolge dirke.

Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey v Sloveniji, je na predstavitvi poudaril: »Veselimo se sodelovanja med Kolesarskim klubom Adria Mobil in skupino Emil Frey, ki ni le sinonim za kakovostne avtomobile in odlične storitve, temveč tudi za predanost družbi in športu. Verjamemo v moč športa, saj le ta združuje ljudi in ustvarja pozitivne spremembe. Predvsem mladim omogoča, da se naučijo vztrajnosti, strpnosti in timskega dela. Vse to pa so vrednote, ki jih delimo tudi v našem podjetju.«

Pokroviteljstvo kolesarskega kluba Adria Mobil je tako tudi odraz družbene odgovornosti skupine Emil Frey. Kot eden izmed vodilnih avtomobilskih trgovcev v Sloveniji razumemo svoj vpliv na družbo, gospodarstvo in okolje, zato se zavezujemo k podpori lokalne skupnosti in spodbujanju pozitivnih družbenih sprememb ter vrednot, ki prispevajo k bolj odgovornemu in povezanemu okolju. Naše sodelovanje v kolesarski dirki Po Sloveniji in podpora Kolesarskemu klubu Adria Mobil pa sta odličen primer, kako podjetja lahko združimo moči z lokalnimi organizacijami in prispevamo k večji prepoznavnosti športa ter spodbujanju zdravega načina življenja.