Najsodobnejša izkušnja Mercedes-Benz v Ljubljani

Prodajni salon in servis osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz Emil Frey Avtocenter Ljubljana sta dobila novo podobo. Posodobljena sta po konceptu MAR20X, ki predstavlja odziv na številne spremembe pri prodajnih in poprodajnih storitvah ter omogoča prilagoditev naraščajočim potrebam in pričakovanjem sodobnih kupcev.

Nov koncept maloprodajnega modela je še en korak, ki ga Mercedes-Benz sprejema v skladu s svojim poslanstvom, da ni le proizvajalec vozil, ampak inovativno tehnološko podjetje. Njihova vizija gre onkraj klasičnega prodajno-servisnega mesta. Želijo, da njihovi kupci doživijo nekaj več – izkušnjo, ki jih popelje v svet inovacij, vrhunskega oblikovanja in popolnoma individualiziranega svetovanja. Verjamejo namreč, da je ključ do uspeha v inovacijah in ustvarjanju izjemnih izkušenj, kjer se prepletajo tehnologija, estetika in strast do avtomobilov.

Kaj uvedba novega koncepta MAR20X prinaša strankam?

Koncept MAR20X je zasnovan z mislijo na vzpostavljanje dolgoročnih odnosov s strankami in povečanjem zvestobe blagovni znamki Mercedes-Benz. Prijeten in udoben ambient, integracija sodobnih medijskih elementov ter posodobljeni in hitri procesi združujejo svoje moči in s tem ustvarjajo izkušnjo, ki strankam omogoča občutek edinstvenosti. Občutek, da pripadajo nečemu res posebnemu.

Foto: Žiga Intihar

S pristopom, usmerjenim v stranko spodbujajo hitre in proaktivne svetovalne postopke, z vpetostjo medijskih elementov skozi celotno nakupno izkušnjo pa zasledujejo cilj k bolj poglobljenemu razumevanju tehničnih vidikov vozil, svojim strankam omogočajo boljšo informiranost in lažjo odločitev za nakup. Obenem pa skozi celotno nakupno pot zagotavljajo podporo visoko usposobljenih prodajnih in servisnih svetovalcev.

Prvi AMG PERFORMANCE CENTER v regiji

Znamka Mercedes-AMG je že več kot 55 let sinonim za izjemno vozno zmogljivost. Že vse od začetka si prizadeva premikati meje avtomobilskega oblikovanja in inženiringa, tako na dirkališču kot na cesti. In prav ta strast do zmogljivosti, združena z neprekosljivim tehnološkim znanjem in prepoznavnim vizualnim slogom, je vidna v celotni modelni paleti AMG.

Zmogljiva vozila s športno dediščino, odločnim slogom in obljubo čistega vznemirjenja imajo svoj krog kupcev. Zato v prenovljenem prodajnem salonu v Ljubljani ustvarjajo edinstven prostor, imenovan AMG PERFORMANCE CENTER – unikaten in edini tovrstni center v celotni regiji. Z namenom, da zadovoljijo visoka pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev, na ogled postavljajo najbolj zmogljiva vozila, stremijo pa tudi k izvedbi ekskluzivnih in edinstvenih dogodkov, kjer bo ta vozila mogoče tudi preizkusiti.

Foto: Žiga Intihar