Alfa Romeo Tonale Hybrid

Odkrijte novo dimenzijo hibrida

Znamka Alfa Romeo, ki od leta 1910 v svojem DNK nosi plemenitost italijanskega športnega duha, z modelom Tonale predstavlja korenito evolucijo, usmerjeno v novo dobo povezljivosti in elektrifikacije.

 

Preizkusite jo v Emil Frey Avtocentru Ljubljana ali Maribor.

Obiščite naše salone in preizkusite model Tonale na testni vožnji. Zagotovite si svoj termin:

Več o Alfa Romeo Tonale vam je na voljo na www.alfaromeo.si.

 

 

Nova definicija športnosti za 21. stoletje

Tonale predstavlja fascinantno novo pot, ki vodi v prihodnost. Prinaša nezgrešljiv italijanski slog, ki zvesto sledi svojemu poreklu, najnovejšo tehnologijo in sisteme elektrifikacije; vse to zasnovano v skladu z značajem znamke. Model Tonale prihaja z jasno misijo: na novo opredeliti športnost za 21. stoletje.

Tehnologija, ki podira rekorde

Zahvaljujoč programski opremi naslednje generacije, Alfa Romeo Tonale ponuja celoten nabor tehnoloških inovacij. Gre za prvi avtomobil, ki je prejel certifikat NFT blockchain, ponaša se z glasovnim pomočnikom Amazon Alexa, omogoča uporabo ekskluzivnih storitev Amazon in še mnogo več. Ekosistem integriranih digitalnih storitev zagotavlja najboljšo izkušnjo v vozilu in zunaj njega.

 

 

 

 

Več o izpustih in porabi navedenih modelov vam je na voljo na www.alfaromeo.si

Za podrobnejše informacije o ponudbi se obrnite na naše prodajne svetovalce v Ljubljani: alfa-lj@emilfrey.si ali 01 5883 444 oziroma Mariboru: alfa-mb@emilfrey.si ali 02 4600 160. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v ponudbi in vsebini, brez predhodne najave. Slike so simbolne narave.