Servisna ponudba PE Dunajska 122

Pri nas se servis splača!

V Emil Frey Avtocentru na Dunajski 122 smo pooblaščeni za vozila znamk Fiat, Jeep in Alfa Romeo. Dolgoletne izkušnje in strokovno znanje nam omogočajo, da vašemu vozilu zagotavljamo vrhunsko oskrbo: poskrbimo za njegovo varnost in brezhibno stanje ter vam svetujemo.

Ker želimo, da je vaš avto odlično pripravljen in da ob tem še dobro izgleda, smo za vas pripravili posebno ponudbo:

TRI MESECE BREZPLAČNIH PRANJ V SODOBNI AVTOPRALNICI EMIL FREY

Obiščite naš servis na Dunajski cesti 122 in ob opravljeni servisni storitvi ali nakupu izdelkov oz. opreme vam podarimo brezplačno trimesečno pranje v naši sodobni avtopralnici na Baragovi ulici 7 v Ljubljani.*

Zaupajte strokovnjakom in si zagotovite servisni termin še danes, preko telefona ali e-pošte:

*Ponudba velja od 1. 6. 2023 do 30. 7. 2023 in samo za fizične osebe, lastnike vozil znamk Fiat, Jeep in Alfa Romeo. Stranki ob opravljeni servisni ali kateri drugi storitvi oz. ob nakupu izdelkov ali opreme v višini 250€ z vključenim DDV na pooblaščenem servisu Emil Frey Avtocenter Dunajska 122, Ljubljana v obliki kuponov podarimo 3 brezplačna pranja tipa Program 2 v Avtopralnici Emil Frey na Baragovi ulici 7 v Ljubljani, ki jih stranka lahko koristi predvidoma enkrat mesečno na navedeni lokaciji in najkasneje do 30. 12. 2023. Kuponi veljajo za pranje osebnih vozil in SUV oz. terenskih vozil ter ne veljajo za kombinirana/lahka dostavna vozila. Cenik storitev avtopralnice je dostopen na naslednji povezavi. Več o pogojih koriščenja vam je na voljo pri servisnem osebju poslovalnice Emil Frey Avtocenter Dunajska 122, Ljubljana ali na 01 5883 444 oz. servis-dunajska@emilfrey.si. Slike so simbolne narave. Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi, brez predhodne najave.