Poskrbeli smo za brezplačno vzdrževanje gasilskih vozil

Skupina Emil Frey sodeluje v različnih humanitarnih in družbeno odgovornih aktivnosti, tokrat smo poskrbeli za brezhibno vzdrževanje intervencijskih vozil prostovoljnih gasilskih društev PGD Videm pri Ptuju in PGD Lavrica.

Družbena odgovornost je ena temeljnih vrednot vseh podjetij, ki delujejo v skupini Emil Frey. Usmerja naše delovanje in spodbuja poslovne odločitve, ki imajo družbeno korist in upoštevajo načela trajnostnega delovanja. Prav z njim povezane aktivnosti so del strategije našega poslovanja, vključenost v lokalno okolje in njegova podpora pa cilj, ki ga pri tem zasledujemo.

Kadar le lahko, se odzovemo in sodelujemo v različnih humanitarnih in družbeno odgovornih aktivnostih ter tako prispevamo k lažjemu delovanju številnih organizacij in društev. V poslovnih enotah podjetja Emil Frey Avtocenter v Ljubljani in Mariboru smo tokrat izbranima prostovoljnima gasilskima društvoma PGD Videm pri Ptuju in PGD Lavrica opravili brezplačno servisno vzdrževanje intervencijskih vozil.

V Ljubljani smo poskrbeli za brezhibnost vozila Mitsubishi L200 gasilcev PGD Lavrica, ki beleži dobrih sto let od ustanovitve in se ponaša s 147 člani, medtem ko smo v mariborski poslovni enoti redni servisni pregled zagotovili intervencijskemu vozilu Mercedes-Benz Sprinter PGD Videm pri Ptuju, ki šteje 80 članov in bo letos praznovalo okroglo, stoto obletnico delovanja.

Ključe servisiranih vozil sta predstavnikom obeh PGD predala Tone Javh, vodja poprodaje za znamki Honda in Mitsubishi Motors v PE Ljubljana ter Matic Viher, vodja poprodaje znamke Mercedes-Benz v Mariboru.

Ponosni smo, da lahko s svojimi storitvami med drugim zagotavljamo tudi brezhibno delovanje vozil in njihovo varno udeležbo v prometu ter ob tem podpiramo organizacije, katerih poslanstvo je veliko več kot le intervencija v primeru požarov.

Foto: Žiga Intihar in Luka Gregorič