Pravljičnost decembrskih dni za naše najmlajše

Ker pozornosti v prazničnem času ne namenjamo zgolj našim zaposlenim, smo tudi najmlajše člane družine Emil Frey popeljali v pravljičnost decembrskih dni.

Otroke zaposlenih  v skupini Emil Frey Slovenija smo tokrat povabili na ogled predstave »Škratovske priprave na praznike«, v kateri se zgodba vrti okrog škratovskih priprav na najpomembnejšo noč v letu: na prihod dobrega moža.

Šaljivi prepleti in zapleti, darila in zimska idila so otrokom pričarali nasmeh na obraz in jim prižgali drobne iskrice v očeh. Čarobnost predstave seveda ni navdušila zgolj najmlajših – ob vsebini, ki je občasno z odra zavila med občinstvo, so lahko uživali tudi starši.

Po ogledu predstave je za veliki finale sledil še obisk posebej težko pričakovanega gosta: Dedka Mraza! Njegova siva kučma, bela brada, topel kožuh in zvrhan koš so otrokom pričarali praznično veselje in obilico navdušenja.

Po prejemu uporabnih darilc so se otroci lahko posladkali še s stilsko dovršenimi in zelo okusnimi cake-popsi. In tudi za starše je bilo z okrepčili dobro poskrbljeno.

Verjamemo, da smo našim najmlajšim in njihovim staršem še dodatno polepšali decembrske dni.