Prenovljeni in razširjeni Truck Road Show

Mercedes-Benz Truck Road Show Star Experience udeležencem ponuja veliko mero adrenalina, naelektrenosti in ekskluzivnih presenečenj.

Tradicionalni Truck Road Show je letos v prenovljeni in razširjeni obliki združil moč blagovne znamke Mercedes-Benz. Hkrati pa z učinkom sinergije treh podjetij znotraj skupine Emil Frey ustvaril dodano vrednost za stranke.

Udeleženci so spoznali inovativne in učinkovite premium tovornjake Mercedes-Benz, ter preizkusili njihove sisteme za varnejšo, učinkovitejšo in bolj dinamično vožnjo.

Letošnji dogodek, ki je potekal 14. in 15. oktobra v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, so dodatno začinili atraktivni modeli osebnih in dostavnih vozil Mercedes-Benz, ki so risali nasmehe na obraze obiskovalcev in puščali sledi na asfaltu.

Stranke so se razveselile kar treh premier na enem mestu. V Sloveniji so bili prvič predstavljeni električni eActros, novi bolj dinamičen in učinkovitejši Actros L ter težko pričakovani športni terenec Mercedes-Benz GLC.

Za vse ljubitelje znamke Mercedes-Benz je dogodek tudi edinstvena priložnost, da si osebna, dostavna in težka tovorna vozila Mercedes-Benz ogledajo in preizkusijo na enem mestu.

Mercedes-Benz Truck Road Show Star Experience.
Preprosto nekaj, kar morate doživeti.