Prvi prodajni salon za težka tovorna vozila Mercedes-Benz Trucks

V Ljubljani se je konec lanskega decembra odprl prvi prodajni salon za težka tovorna vozila Mercedes-Benz, ki zagotavlja prvovrstno in celovito nakupno izkušnjo stranke.

Prvi prodajni salon za težka tovorna vozila Mercedes-Benz Trucks

Gre za prvi tovrstni salon za težka tovorna vozila v Sloveniji, namenjen strankam, ki pričakujejo zanesljive, ekonomične in inovativne transportne rešitve za svoj posel ter cenijo osebni stik, profesionalni poslovni odnos in individualno skrb. V novem salonu na Baragovi ulici 10 v Ljubljani lahko obiskovalci spoznajo celotno ponudbo tovornjakov Mercedes-Benz in izkoristijo vrsto storitev, ki jih pri Autocommerceu nudijo svojim strankam. V salonu stranke pričakajo izkušeni in certificirani prodajalci, ki jim svetujejo pri izbiri najprimernejšega vozila in storitev, prilagojenih njihovim potrebam.

»Tovornjak z zvezdo pomeni zanesljivost in ekonomičnost, visoko kakovost izdelkov in storitev, predvsem pa celovito strokovno znanje in izkušnje pri transportnih rešitvah, usmerjenih k strankam. Z odprtjem premium salona za težka tovorna vozila Mercedes-Benz Trucks smo k vsemu naštetemu dodali še prvovrstno prodajno izkušnjo za naše kupce, saj sta nam osebni stik in individualna skrb za stranke na prvem mestu,« je ob odprtju salona povedal Rasto Oderlap, direktor podjetja Autocommerce.

V sklopu prodajnega salona je urejen tudi posebni primopredajni prostor, ki nakupno izkušnjo stranke celovito zaključuje. Prevzem ključev novega tovornjaka Mercedes-Benz je za marsikoga eden tistih slovesnih trenutkov, ki se za vselej zapišejo v spomin, zato je poskrbljeno, da bo ta dogodek nepozabno in edinstveno doživetje.

Prvi prodajni salon za težka tovorna vozila Mercedes-Benz Trucks