Prvo letošnje srečanje vseh zaposlenih

Vsakokratna srečanja zaposlenih v Skupini Emil Frey Slovenija zaznamuje dobra udeležba in prijetno vzdušje.

Tokratno, prvo v letošnjem letu, je bilo namenjeno kratkemu pogledu v preteklo leto in predstavitvi jasno začrtane poslovne poti Skupine v 2023. Generalni direktor za Slovenijo, g. Jožko Tomšič je ponovno povzel vizijo in vrednote družbe ter predstavil cilje in vzpodbudne rezultate ankete zadovoljstva med zaposlenimi. Posebno pozornost je namenil tudi področjem, ki bodo v letošnjem letu zahtevala dodaten trud in energijo vseh nas.

Direktorji ostalih podjetij v Skupini so nam nato predstavili rdeče niti poslovanja svojih družb ter vse prihajajoče novosti in aktivnosti avtomobilskih in gospodarskih znamk, ki jih Skupina Emil Frey v Sloveniji združuje pod svojo streho.

Tokratni dogodek sta popestrila posebna gosta: g. Janez Martinčič, žametni glas slovenskega avtomobilizma, ki je z nami podelil zanimive prigode svojega dolgoletnega dela na Valu 202 in pogled na razvoj e-mobilnosti ter g. Žiga Vižintin iz Pokojninske družbe A, ki nam je predstavil vse prednosti vplačevanja dodatnega pokojninskega zavarovanja – eno od številnih ugodnosti, ki smo jih deležni vsi zaposleni v Skupini Emil Frey Slovenija.

Veselimo se ponovnega snidenja.