Prvo srečanje zaposlenih v letu 2024

Začetki poslovnega leta so tudi odlična priložnost za druženje in utrjevanje neformalnih vezi med zaposlenimi v skupini Emil Frey Slovenija.

V leto 2024 smo zakorakali v prijetnem vzdušju na nedavnem srečanju vseh zaposlenih v skupini Emil Frey. Tokrat smo gostili tudi izjemnega nogometaša Timija Maxa Elšnika, svežega ambasadorja znamke Mercedes-Benz v Sloveniji. Neformalni pogovor med njim in generalnim direktorjem skupine Emil Frey za Slovenijo, g. Jožkom Tomšičem, je dodatno obogatil dogodek in dvignil pričakovanja o uspehu slovenske ekipe na prihajajočem evropskem prvenstvu v nogometu.

G. Tomšič je v nadaljevanju strnil naše vrednote in vizijo ter nas seznanil z vzpodbudnimi rezultati naše skupine, medtem ko je vodstvo posameznih znamk, ki jih imamo v naši skupini pod svojim okriljem, predstavilo svoje odlične dosežke. Tokrat smo posebno pozornost namenili tudi predstavitvi naših delovnih skupin – v številčni zasedbi so bile našim sodelavcem namreč prvič predstavljena izjemno raznolika področja delovanja, dosežki in tudi medsebojne povezave med skupinami.

 

Ob ponosnem pogledu na preteklo delo in dosežke smo druženje zaključili polni zanosa za vse prihodnje izzive in cilje. In tudi zato se veselimo vseh prihajajočih skupnih druženj, ki nam bodo nedvomno prinesla še več navdihujočih trenutkov in uspehov.