Skupina Emil Frey izbrana kot zaposlitveni partner projekta Erasmus+

Skupina Emil Frey je kot zaupanja vreden zaposlitveni partner projekta Erasmus+ učiteljem Strokovno izobraževalnega centra Ljubljana in njegovih partnerskih šol predstavila možnosti za praktično usposabljanje dijakov.

 

Obisk učiteljev iz Strokovno izobraževalnega centra Ljubljana, ter iz njihovih partnerskih šol v Zaragozi in Kragujevcu.

Obisk je bil namenjen spoznavanju delovanja skupine Emil Frey, ki je bila izbrana kot zaupanja vreden zaposlitveni partner projekta Erasmus+ in kjer bi lahko njihovi dijaki opravljali trimesečno praktično usposabljanje pri delodajalcu. Posebno pozornost smo namenili ogledu in spoznavanju organizacije dela v servisnih delavnicah.

Na obisku so učitelji tako spoznali izobraževalni center, prodajni salon osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz, prodajne salone znamk Fiat, Alfa Romeo in Jeep ter salona vozil Peugeot in DS Automobiles.

 

Učitelji so bili nad gostoljubnostjo in strokovnostjo naših zaposlenih, organizacijo dela ter raznolikimi zaposlitvenimi priložnostmi v skupini Emil Frey preprosto navdušeni in se že veselijo nadaljnjega sodelovanja.