Prihaja spektakel nove avtomobilske dobe

Med 30. 5. in 4. 6. bo potekal prvi Dinamični avtosalon skupine Emil Frey, na katerem bomo širši javnosti pokazali in omogočili preizkuse naše široke in razvejane ponudbe vozil.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem se bo pod okriljem skupine Emil Frey tako za šest dni spremenil v nepozaben dogodek – praznik slovenskega avtomobilizma, z največjimi avtomobilskimi imeni na enem mestu. Prvi trije dnevi bodo namenjeni interni javnosti, od petka do nedelje pa bo avtosalon odprt za splošno javnost.

Avtosalon bomo otvorili v torek, 30. maja z novinarsko konferenco, kateri bo sledil dogodek za vse zaposlene v skupini Emil Frey, naše poslovne partnerje, stranke, dobavitelje in pooblaščeno prodajno-servisno mrežo. Od 2. junija dalje pa bo dogodek odprt za vse, ki jih druži strast do avtomobilskih novosti. Obiskovalci bodo lahko takrat na različnih voznih podlagah in v atraktivnih testnih vožnjah spoznavali varnostne sisteme, tehnologije in zmogljivost vozil kar 12 priznanih avtomobilskih znamk in 3 znamk za gospodarska vozila, ki jih pod svojo streho združuje skupina Emil Frey v Sloveniji.

Prvi slovenski dinamični avtomobilski salon bo zagotovo edinstveno doživetje za vso družino ter praznik tehnologije, varnosti in vozniških užitkov, kar pomenljivo povzame tudi slogan dogodka Pridi. Vidi. Vozi. Obiskovalci spektakla si skoraj sto osebnih avtomobilov in posebnih vozil ne bodo le ogledovali, ampak jih bodo lahko tudi preizkusili – na asfaltu, drsnih površinah, hidravlični plošči in na zahtevnejšem terenskem poligonu.

Vstop na dogodek bo brezplačen, za preskus tehnologij pa si bo predhodno potrebno rezervirati sedež za volanom prek spletnega obrazca https://www.emilfrey.si//dinamicni_avtosalon/prijava/

 

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite na največjem slovenskem avtomobilskem dogodku.