Spodbujamo razvoj poslovnih idej

V Skupini Emil Frey odpiramo vrata lastnega klicnega centra, ki bo nudil podporo vsem lastnikom vozil 12 blagovnih znamk, ki jih zastopajo podjetja v Skupini. Hkrati podpiramo inovativnost in podjetništvo ter z vzpostavijo podjetniškega centra Generator spodbujamo podjetnike pri razvoju njihovih poslovnih idej. Še posebej tistih, ki podporo v obliki nudenja poslovnih prostorov ali svetovanja potrebujejo na začetku svoje poslovne poti.

Foto: Saša Despot

Skupina Emil Frey zastopa 12 avtomobilskih znamk, obsega kar 22 odstotkov slovenskega avtomobilskega trga in trenutno zaposluje več kot 500 zaposlenih. Skupina se nenehno širi in postaja vedno večja, kar od nas zahteva nenehne prilagoditve in združevanja različnih področij dela.

Namen in cilj vzpostavitve klicnega centra na nivoju Skupine Emil Frey je bil strankam ponuditi celostno obravnavo, ne le v nakupnem procesu, temveč tudi v poprodajnih aktivnostih. V Skupini že delujejo klubi zvestobe posameznih znamk, ki članom omogočajo ekskluzivne prednosti, kot so ugodnosti pri nakupu novega vozila, prihranki pri vzdrževanju vozila in nakupu originalnih nadomestnih delov, 3 leta garancije na nadomestne dele, ter jih seznanjajo z aktualnimi sezonskimi ponudbami.

Smiseln korak, ki podpira našo vizijo popolne osredotočenosti na stranko, je bil vzpostavitev lastnega klicnega centra. Ta strankam, tudi tistim, ki še niso včlanjene v klube zvestobe, omogoča celostno obravnavo. In ravno individualna obravnava strank je naša prednost. Svoje stranke zelo dobro poznamo in jih ves čas postavljamo v središče našega delovanja. Najbolje vemo, kakšne so njihove potrebe, kaj jim lahko v določenem trenutku ponudimo in kako jim lahko pomagamo.

Generator

Emil Frey razvoj poslovnih idej

Skupina Emil Frey je eno večjih podjetij v Sloveniji, z velikim številom strokovnjakov na različnih področjih ter razvejano mrežo poslovnih partnerjev in dobaviteljev. Sledimo viziji družbeno odgovornega podjetja, zato nas pri svojem delovanju vodijo poslovne odločitve, ki imajo širšo družbeno korist. Želimo spodbujati inovativnost in podjetništvo, zato smo pripravljeni podpreti ambiciozne posameznike, ki bi jih morda kasneje lahko vključili tudi v svoje poslovno okolje.

Idejam dajemo prosto pot. Tako je nastalo okolje, ki bo ambicioznim posameznikom omogočalo razvoj njihovih poslovnih idej.

 

Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey za Slovenijo je ob otvoritvi Generatorja poudaril: »Razmišljamo izven okvirjev, zato želimo lastno znanje in prostore, ki jih imamo na voljo, povezati s podjetniškimi talenti, ki potrebujejo pomoč tako v znanju kot priložnostih na začetku svojih poslovnih poti. Iz tega pravzaprav izhaja ideja za vzpostavitev okolja, ki bo to omogočalo. Pri tem pa si želimo sodelovanja v obe smeri, zato bomo vsem, ki se nam bodo pridružili, nudili tudi dostop do poslovnega svetovanja na različnih področjih, ob tem pa tudi možnost integracije njihovih produktov oziroma storitev v našo Skupino. Z našo podporo in znanjem tako ponujamo veliko več kot le najem poslovnega prostora. Ponujamo okolje, ki bo generator poslovnih idej. Od tu izhaja tudi njegovo ime. Kot generator, ki daje energijo, tudi Generator Skupine Emil Frey pospešuje razvoj poslovnih idej.«

Generator, Emil Frey razvoj poslovnih idej uporabnikom nudi:

  • najem delovnega prostora in parkirno mesto,
  • možnost poslovnega svetovanja na različnih področjih, kot so marketing, odnosi z javnostmi, CRM, poprodajne aktivnosti in sodelovanje z dobavitelji, kadri in izobraževanje, B2B poslovanje,
  • dostop do skupnih prostorov, kuhinje, sejne sobe in izoliranih govorilnic,
  • možnost sodelovanja pri mesečnih izzivih Skupine Emil Frey.

Več informacij o Generatorju in številnih možnostih sodelovanja vam je na voljo na https://www.emilfrey.si//generator/