Truck Road Show

Vznemirljivi preizkusi vzdržljivosti in zmogljivosti ter prijetno druženje udeležencev so sklenili letošnji Mercedes-Benz Truck Road Show, ki je v petek, 3. in v soboto, 4. septembra, ploščad Hotela Admiral v Kozini spremenil v atraktivni svet Mercedesa.

Udeleženci dogodka, kar 180 jih je bilo, so si lahko ogledali in preizkusili vsa nova tovorna in osebna vozila Mercedes-Benz in se s pomočjo strokovnjakov seznanili z najnovejšimi sodobnimi tehnologijami, ki znamko Mercedes-Benz postavljajo v sam vrh avtomobilističnega sveta.

Zvezda dogodka je bil ponovno Actros, pionir na področju varnosti in udobja, ter kar petkratni nosilec laskavega naziva »Svetovni tovornjak leta«, v različicah Actros F in Actros Prime, ki sta, mimogrede, prav na dogodku našla nova lastnika. Po okoliških cestah pa so se udeleženci lahko zapeljali tudi s široko paleto osebnih vozil, med drugim z najnovejšimi popolnoma električnimi vozili EQ, novim razredom C in, kot pravijo pri Daimlerju, najboljšim avtom na svetu, razredom S.

Mercedes-Benz Truck Roadshow je bil tudi tokrat dogodivščina za celo družino. Atraktiven poligon in daljinsko vodena vozila so zabavala male in velike otroke.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate na POVEZAVI.