Utrinki EfEST 2022

Ključ do uspeha so motivirani, zavzeti in zadovoljni zaposleni, zato v Skupini Emil Frey ustvarjamo prijazno ozračje, v katerem se zaposleni počutijo spoštovane in dobro sprejete.

Druženje vseh zaposlenih je za nas izredno pomembno, saj s tem oblikujemo in negujemo odnose, ki pozitivno vplivajo na zaposlene, na proces dela in nenazadnje na uspeh podjetja.

Naše letno srečanje, sedaj že vsem dobro poznani Efest, ki združi več kot 500 zaposlenih se je drugič zapored odvil na ploščadi našega avtomobilskega mesta v sredini meseca maja. Mnogi zaposleni so ga izkoristili za sproščeno druženje, utrjevanje medsebojnih vezi, spoznavanje novih sodelavk in sodelavcev ter merjenje moči in spretnosti pri različnih športnih aktivnosti. Letošnji dogodek pa smo poleg predstavitve rezultatov, pomembnih projektov in dosežkov obogatili tudi s predstavitvijo izbranih zaposlenih, ki se najbolj poistovetijo z vrednotami skupine Emil Frey. Izbrali smo 28 posameznikov iz različnih podjetij in oddelkov, ki s svojim delom, ustvarjalnostjo in pozitivno naravnanostjo izstopajo in povezujejo kolektiv. Postali so »Obraz Skupine Emil Frey« in ambasadorji vrednot, ki nas združujejo in povezujejo, s svojimi dejanji, strastjo in pripravljenostjo prisluhniti in pomagati ostalim pa so zgled vsem zaposlenim. Presenečenih obrazov, veselja in zadovoljstva ter ponosa in čestitk ob »svečani« razglasitvi izbranih obrazov na dogodku ni manjkalo.

Cilji in prioritete naše skupine pa so usmerjeni tudi v grajenje dolgoročnih partnerstev z našimi dobavitelji in poslovnimi partnerji/koncesionarji. Zato smo naš tradicionalni dogodek Efest nadgradili in ga razširili na dodaten dan, ki je bil namenjen srečanju celotne prodajno-servisne mreže in dobaviteljev. Najpomembnejšim med njimi, kar 25 jih je bilo, smo omogočili predstavitev svojih produktov in storitev ter neposreden stik s končnimi strankami in pooblaščenimi prodajalci.

Poleg zagotavljanja delovnega okolja, ki zaposlenim omogoča razvoj, rast in osebno zadovoljstvo ter krepitev vezi za odlično sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji in dobavitelji v skupini Emil Frey razvijamo tudi občutek za solidarnost in odgovornost do naše lokalne skupnosti. Zato smo letošnje srečanje Efest tudi dobrodelno obarvali. S prodajo srečk smo zbrali 1.000 €, podvojeni zbrani znesek pa namenili para-športniku in tekmovalcu namiznega tenisa Luki Tratniku in Društvu staršev otrok z rakom.