Zaklonišči pod avtomobilskim mestom Emil Frey

V skupini Emil Frey s ponosom razkrivamo našo najnovejšo pridobitev, zaklonišči pod avtomobilskim mestom za Bežigradom.

Današnjo novinarsko predstavitev izjemnih dosežkov, ki so zaznamovali leto 2023, je pospremil tudi sprehod skozi bogato zgodovino avtomobilskega mesta za Bežigradom ter prikaz odlično izvedene obuditve zakloniščnih prostorov v ljubljanski soseski. S tem projektom si prizadevamo obuditi in ohraniti  pomemben del zgodovine ter hkrati predstaviti razvoj avtomobilske industrije v Sloveniji. Nova pridobitev ne predstavlja le koraka naprej, temveč pomeni zavezanost k ohranjanju zgodovinske dediščine in spodbujanje zavedanja o razvoju avtomobilske panoge v naši državi.

Z novo pridobitvijo bo naša skupina prispevala k širšemu družbenemu pomenu, saj bodo zaklonišča postala prostor za interne dogodke, ki bodo še dodatno krepili pomembnost avtomobilske zgodovine v Sloveniji. Zakloniščni prostori so namreč postali razstavni prostor, ki bo obiskovalcem omogočil vpogled tako v zgodovino zaklonišč kot v zgodovino avtomobilske industrije, ob tem pa bodo služili tudi za interna izobraževanje in dogodke.

Zaključek novinarske konference je gospod Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey za Slovenijo, pospremil z besedami: »Skupina Emil Frey ne le, da izstopa v prodaji vozil, temveč svoj angažma razširja na bistveno širše področje, krepi svojo vlogo in prispeva k razvoju tudi zunaj osnovne dejavnosti. Podjetje ostaja zavezano k dolgoročnosti poslovanja, družbeni odgovornosti, strankam in zaposlenim, kar odražajo tudi dosežki tega leta. Z neprestanim prizadevanjem za izboljšave in odličnost želimo postati najboljša sila v avtomobilski industriji, s ciljem zagotavljati vrhunsko izkušnjo za naše stranke