Zimski EfEST 2023

Na tradicionalnih druženjih zaposlenih v Skupini Emil Frey Slovenija posebno pozornost posvečamo tudi skrbi za zdravje in to uspešno vključujemo v športno-družabna srečanja z imenom EfEST.

Zaposleni smo na tokratnem zimskem EfESTu imeli na izbiro dve aktivnosti: večerni pohod v Tamar in nočno smuko v Kranjski Gori.

Ljubitelji pohodov smo se pred pričetkom svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju, tik preden se začne vrvež pod Poncami, odpravili na večerni pohod v Tamar. V zimski idili in prijetni družbi smo pot od Rateč do Tamarja prehodili v dobri uri, na koncu gozdne poti pa se pogreli in okrepčali v planinski koči Tamar. Povratek je minil v vedrem vzdušju in prijetni utrujenosti.

Navdušeni smučarji, ljubitelji snežnih strmin pa smo imeli smučišče ob sedežnici Kekec samo zase in smo dodobra izkoristili ugodne zimske razmere. Na voljo smo imeli tudi smučarske učitelje, ki so nas učili kako izpiliti našo tehniko in spretnosti smučanja.

Oboji, pohodniki in smučarji smo se strinjali, da je bil pobeg v zasneženi svet pravi oddih od mestnega vrveža, gorski mir in svež zrak pa sta nam dala novih moči za premagovanje vsakodnevnih izzivov.

Veselimo se ponovnega druženja.