Center rabljenih vozil Emil Frey Select

V avtomobilskem mestu za ljubljanskim Bežigradom je v začetku junija zaživel Center rabljenih vozil pod preverjeno znamko Emil Frey Select.

 

Emil Frey Avtocenter širi svojo dejavnost – tokrat smo avtomobilskemu mestu v Ljubljani na lokaciji Baragova ulica 9 dodali še Center rabljenih vozil. Center, ki deluje pod preverjeno in v evropskem prostoru dodobra uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, se razteza na površini več kot 2.000 kvadratnih metrov in pod streho sprejme kar dvesto vozil. Podoben center z enakim imenom in poslovnim modelom deluje tudi v mariborski enoti Emil Frey Avtocentra.

Ljubljanski Emil Frey Select je največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Poleg ponudbe preverjenih rabljenih vozil vseh znamk, so na lokaciji na voljo tudi preverjena rabljena vozila Mercedes-Benz Certified.

Kupci lahko na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih starosti in ohranjenosti. Pri tem v Centru jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov, prav vsa imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Izkušeni prodajni svetovalci stranko strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa njenega rabljenega vozila ter pomagajo z nasveti pri odločitvi za novega. Sam nakup nenazadnje olajša tudi izbor ugodnih, kupcem prilagojenih paketov financiranja ter sklenitev avtomobilskega zavarovanja po meri voznika.

 

Emil Frey Avtocenter tudi v Centru rabljenih vozil Emil Frey Select kot glavno vodilo ohranja zavezanost strankam, pri čemer zvesto sledijo in udejanjajo vrednote Skupine: kupcem zagotavljati samo najboljše izdelke in storitve.