Avtopralnica Emil Frey Avtocenter

Enota Ljubljana: Sodobna avtopralnica v mestu

V naši sodobno opremljeni avtopralnici na lokaciji Baragova 7 v Ljubljani zagotavljamo izredno učinkovito pranje in z uporabo hibridne tehnologije skrbimo tudi za okolje – pri pranju namreč porabimo zelo malo sveže vode in energije ter okolju prijazna čistila. Z uporabo najkakovostnejših sredstev in pripomočkov za čiščenje vašemu vozilu zagotavljamo najboljšo nego in s tem tudi daljšo življenjsko dobo.

Naš postopek čiščenja je vozilu prijazen in na laku ne pušča nikakršnih posledic, kljub številnim pranjem.

Dejan Vodopivec
"Tudi po več letih pranja v avtopralnici Autocommerce je lak na mojem vozilu popolnoma brezhiben." Zadovoljni uporabnik Avtopralnice Storitvenega centra Emil Frey Avtocenter Ljubljana
15. September 2019

Zaupajte naši sodobni avtomatski avtopralnici Emil Frey Avtocentra na Baragovi 7 v Ljubljani. Vozilo bomo brezhibno očistili z uporabo najprijaznejših krtač Sensfil plus in Sensotex plus, visokotlačnega predpranja Jet Stream, hibridne tehnologije pomika krtač, krtačnega pranja pragov in koles, rotacijskega pranja podvozja ter zaključili s trojnim sušenjem, po katerem bo vaše vozilo ostalo tudi dlje časa čisto.

Poleg omenjenih storitev izvajamo še vrhunsko poliranje in delno ali celotno globinsko čiščenje notranjosti avtomobila.

Naša ekipa se temeljito posveti tudi notranjosti vozila in ga globinsko kemično očisti. Ker večino časa preživimo v avtomobilu, je pomembno, da so vsi deli potniškega prostora, tudi najmanjši in najbolj skriti kotički, natančno očiščeni. Zaupajte našim strokovnjakom in se pridružite že več kot poldrugemu milijonu zadovoljnih uporabnikov!

Nudimo tudi možnost samopostrežnega zunanjega in notranjega čiščenja vsem, ki imate čas in željo sami poskrbeti za izgled svojega vozila. Na 4 priročnih samopostrežnih sesalnih mestih z visoko zmogljivimi sesalniki in 2 zunanjih samopostrežnih pralnih mestih se lahko posvetite svojemu jeklenemu konjičku.

Končno izbiro načina čiščenja avtomobila prepuščamo vam!

Cenik naših storitev

Spletno naročanje na notranje čiščenje vozila

Telefonsko naročanje na pranje in čiščenje vozila

+ 386 1 5883 736

Delovni čas (avtomatska pralna steza, samopostrežni otok in ročna avtopralnica):

ponedeljek–petek: 7.00–18.00

sobota: 7.00–15.00

nedelja in prazniki: zaprto