Kleparsko-ličarske storitve

Kvalitetna kleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil

V primeru poškodb na vašem vozilu strokovnjaki v našem kleparsko–ličarskem centru poskrbijo, da bo vaše vozilo videti kot novo. Zagotavljamo brezhibna popravila poškodovanih vozil vseh znamk in jih izvajamo skladno z zahtevami posamezne znamke ter z uporabo originalnih ali originalom enakovrednih delov – za vsa potrdila vam izdamo tudi certifikat originalnosti.

V času popravila vam nudimo možnost nadomestnega vozila (iz naslova zavarovalnic), uredimo prevoz ali najem nadomestnega vozila ter opravimo tudi prijavo in cenitev škod, sklepanje zavarovanj in podaljšanje jamstev.

Uredite vse hitro, enostavno in na enem mestu ter ostanite mobilni!

Kleparske storitve

Zagotavljamo širok nabor kleparskih storitev, s katerimi vaš poškodovani avto povrnemo v brezhibno stanje. Tudi manjše poškodbe, ki jih morda ni videti na prvi pogled, lahko sčasoma pripeljejo do večjih težav, zato pri nas stanju vozila namenimo več pozornosti in kleparske storitve uporabimo tudi v učinkovit preventivi namen. Med pogoste kleparske storitve sodijo odprava prask, lukenj, rjavin in udrtin, tudi nastalih zaradi toče ter vsa ostala popravila manjših poškodb.

Popravilo poškodb zaradi toče

Z našimi izkušenimi strokovnjaki brez lakiranja uredimo popravilo udrtin, ki jih je povzročila toča. Gre za tehniko, s katero odpravimo udrtine in vdolbine na karoseriji vozila, pod pogojem, da lak na vozilu ni predhodno poškodovan ali počen. Takšno popravilo je denarnici prijaznejše kot klasično kleparsko ličarsko. Prednost tovrstnega popravila je tudi v tem, da ohranimo prvotni lak, zato so vse skrbi zaradi nepravega odtenka lakiranega dela vozila odveč.

Menjava stekel

Brezhibno vetrobransko steklo pomembno prispeva k nemoteni vidljivosti med vožnjo in vaši varnosti. Vsaka, še tako majhna poškodba stekla lahko kadarkoli preide v razpoko in ogrozi varno vožnjo. Kadar določenih, manjših poškodb vetrobranskega stekla nikakor ni možno popraviti, je treba steklo zamenjati. Naše visoko usposobljeno osebje poskrbi tako za brezhibno popravilo poškodovanih avtostekel kot za strokovno zamenjavo le-teh na vozilih vseh znamk. Izvedba poteka v skladu z najvišjimi varnostnimi predpisi, pri čemer vgrajujemo originalna avtostekla za vse znamke vozil ter pri delu uporabljamo izključno visokokakovostne materiale in tehnike. Ob menjavi stekla v celoti poskrbimo tudi za nadomestno vinjeto in vam s tem prihranimo čas in številne poti (zavarovalnica, DARS).

Zaupajte naši ekipi in vaše vozilo bo kot novo!

Ličarske storitve

Ličarske storitve v veliki meri pripomorejo predvsem k privlačnemu izgledu vašega vozila, a je kljub temu smiselno redno namenjati pozornost tudi manjšim znakom poškodb (npr. praskam, odrgninam, vdolbinam). S tem preprečimo večje težave (nastanek rje ali prerjavenje) in posledično dražja popravila. Ličarske storitve so najbolj učinkovita zaščita pred takšnim tveganjem, a se temu lahko delno izognete tudi z rednim čiščenjem in splošnim vzdrževanjem vozila.

V naši ličarski delavnici poskrbimo za vozila vseh znamk in storitve opravimo strokovno. Poleg dveh najsodobnejših ličarskih komor imamo tudi najsodobnejšo računalniško vodeno mešalnico barv – MOONWALK; pri popravilih uporabljamo s strani avtomobilskih znamk predpisane/originalne barve in nanose ali namešamo poljubno barvo za posamezno znamko vozil. Z našimi visoko usposobljenimi strokovnjaki tako zagotavljamo vrhunsko storitev.

Poliranje

S sprotnim čiščenjem in skrbnim vzdrževanjem vozila se lahko izognemo večjim nevšečnostim in naknadnim obsežnim popravilom. Vremenski in drugi dejavniki (npr. ptičji iztrebki, zračna rja) sčasoma vplivajo tudi na brezhibnost laka avtomobila in izgubo sijaja, zato je priporočljivo opraviti poliranje enkrat letno. Marsikatero manjšo prasko in odrgnino, nepravilnost na avtomobilski pločevini lahko namreč odpravimo s pravo tehniko poliranja in dobrimi polirnimi pripomočki. V naših delavnicah nudimo širok nabor storitev poliranja (eno, dvostopenjski), pri čemer naši strokovnjaki uporabljajo le najkakovostnejša sredstva, zagotavljajo vrhunsko izvedbo ter profesionalen odnos do dela. Za kar najboljši rezultat mora biti vozilo pred poliranjem brezhibno oprano in osušeno – za to strokovno poskrbimo v naši avtopralnici.

Poliranje žarometov

Za varno vožnjo je vidnost in dobra vidljivost bistvenega pomena. Zagotovite si ju brez menjave žarometov! Ko žarometi postanejo motni in porumeneli ali opraskani, je poliranje nujno, saj se lahko vidljivost ponoči zmanjša kar do 80%. Poleg tega porumeneli žarometi kazijo tudi izgled vašega vozila in pod vprašaj postavljajo njegovo tehnično brezhibnost. Nudimo strokovno obnovo žarometov in odstranimo mehanske poškodbe – praske v plastičnem steklu žarometa.