Vulkanizerstvo

Zavedajte se pomena dobrih gum in zaupajte našim strokovnjakom

Zakaj je pomembno, da imate dobro vulkanizerstvo? Naša varnost na cesti je poleg dobrih zavor najbolj odvisna od tega, kako dober stik s cesto ima naše vozilo. Pri tem so ključne pnevmatike oziroma tisti del avtoplašča, ki se stika s voziščem. Ta površina pa ni večja od velikosti vaše dlani.

Pomislite; vaša varnost in varnost vaših najbližjih je odvisna od vsega skupaj nekaj kvadratnih centimetrov gume. Spomnite se na to, ko boste naslednjič želeli varčevati pri izbiri pnevmatik.

V naši vulkanizerski delavnici bomo poskrbeli, da bo za obutev vašega avta odlično poskrbljeno.

Vse za pnevmatike na enem mestu

Pnevmatike so edini stik vozila s cestiščem, zato so ključne za vašo varnost v prometu. Kakovostne gume zagotavljajo dober oprijem s cestiščem, skrajšujejo zavorno pot in omogočajo boljši nadzor vozila v zahtevnejših voznih razmerah. Ne prepuščajte vaše varnosti in varnosti vaših sopotnikov naključju! Zaupajte našim strokovnjakom za pnevmatike, da namesto vas poskrbijo za:

Pod eno streho uredite vse za pnevmatike.

Sodobno opremljena vulkanizerska delavnica

V sklopu storitvenega centra Ljubljana na Baragovi 7 vam je na voljo sodobna in vrhunsko opremljena vulkanizerska delavnica. Poleg nameščanja in menjave pnevmatik vam naši strokovnjaki na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja prijazno svetujejo tudi glede izbire ustreznih avtoplaščev za vaše vozilo.

V naši ponudbi najdete vse vrste: zimske, letne in celoletne pnevmatike. Že več kot dve desetletji smo povezani s prodajo pnevmatik vodilnih svetovnih znamk:

Zagotovite si svoj termin

Izognite se nepotrebnemu stresu in prihranite svoj dragoceni čas – enostavno, prek spletnega obrazca izberite želeni termin in prehitite gnečo ob menjavi pnevmatik. Ker si zase in za vaš avtomobil zaslužite samo najboljše!

Še danes rezervirajte svoj termin!

Vaše gume shranjujemo varno in ustrezno

Primerna hramba zimskih oziroma letnih pnevmatik bistveno vpliva na njihovo ohranjenost in jim podaljšuje življenjsko dobo. Po zamenjavi gum v našem vulkanizerskem centru vam tako ni treba skrbeti še za njihovo shranjevanje. Naši vulkanizerji uredijo vse potrebno, da boste ob naslednji menjavi na cesti spet varni. Zamenjane avtoplašče, tudi tiste na platiščih, ustrezno shranjujemo v našem sodobnem, zračnem in prostornem skladišču. Redno preverjamo tudi stopnjo obrabljenosti gum in vas nanjo pravočasno opozorimo.

Cenik storitev hitrega servisa in vulkanizerskih storitev.

Spletno naročanje na vulkanizerske storitve

Telefonsko naročanje na vulkanizerske storitve ali hitri servis:

+ 386 1 5883 682

vulkanizerska@emilfrey.si

 

Delovni čas:

ponedeljek–petek: 8.00–16.00

sobota, nedelja in prazniki: zaprto