Delo pri nas

Naši sodelavci so naša največja vrednost. S svojo strokovnostjo, ustvarjalnimi zamislimi in predanostjo prav naši zaposleni največ pripomorejo k uspehu podjetja. Ustanovitelj Emil Frey je že leta 1955 zapisal: »Samo zadovoljni zaposleni so zanesljivi in predani zaposleni.« S tem je poudaril zadovoljstvo sodelavcev.

Zadovoljstvo zaposlenih v podjetju Emil Frey Avtocenter dosegamo z:

  • Vzpostavljanjem odličnih delovnih razmer, kjer se počutijo podprti in cenjeni.
  • Širokimi kariernimi možnostmi, ki omogočajo osebno in strokovno rast znotraj skupine Emil Frey.
  • Prijetnim delovnim okoljem, kjer vlada pozitivno vzdušje in sodelovanje med sodelavci.
  • Bogatimi možnostmi za nadaljnje usposabljanje, ki omogočajo pridobivanje novih znanj in veščin.

Zaposlitvene priložnosti

Pri Emil Frey Slovenija redno zaposlujemo na področju avtomobilizma in prodaje, pa tudi v drugih zaposlitvenih segmentih. S tem odpiramo vrata raznovrstnim kariernim priložnostim za naše zaposlene. Verjamemo v raznolikost talentov in veščin ter si prizadevamo ustvariti delovno okolje, kjer se vsak posameznik lahko razvija in doseže svoj polni potencial. Ne glede na vašo strokovnost ali interes, se pri nas lahko najde prava priložnost za vašo kariero. Skupaj gradimo uspešno prihodnost!

Naš cilj je zagotoviti zadovoljstvo in napredek vsakega zaposlenega ter skupaj graditi uspešno prihodnost. Verjamemo v pomembnost sreče in zadovoljstva na delovnem mestu ter se trudimo, da naši zaposleni začutijo, da so del velike in povezane skupine.

Prosta delovna mesta

Vas zanima delo pri nas? Preverite trenutna prosta delovna mesta TUKAJ
Oddajte svojo prijavo in se nam pridružite na naši skupni poti. 

Pri Emil Frey Slovenija nudimo širok nabor zaposlitvenih priložnosti in tudi če trenutno ne ponujamo ustreznega delovnega mesta za vas, nam lahko svojo prijavo pošljete na zaposlitev@emilfrey.si
Vašo prijavo bomo pregledali, jo skrbno shranili in se vam z veseljem oglasili, ko bo ustrezno delovno mesto na voljo.

Bonitete

Dodatni dnevi dopusta
Delo od doma
Dodatno pokojninsko zavarovanje
Zavarovanje Specialisti +
Ugoden najem in nakup vozil
Brezplačne organizirane športne aktivnosti

Praktično usposabljanje z delom

Med tistimi, ki so od nekdaj utirali pot strokovnemu usposabljanju ob delu, je tudi Emil Frey, saj v poslovalnicah, servisnih delavnicah in tudi v drugih svojih oddelkih po vsej Evropi daje priložnost številnim dijakom za pridobitev poklicne oziroma strokovne izobrazbe.

Dijaki, ki se med strokovnim usposabljanjem ob delu pridružijo odličnim ekipam Emil Frey Avtocentra v Sloveniji, so lahko prepričani, da:

Šolanje ob praktičnem usposabljanju z delom poteka pod strokovnim vodstvom usposobljenega mentorja, specialista za izbrano delovno področje, ki se pri svojem delu ravna tudi po profesionalnih standardih in vrednotah podjetja Emil Frey.

Pridružite se nam na naši skupni poti!

V kolikor ste za svojo izobraževalno pot izbrali programe Avtoservisni tehnik, Avtoserviser, Avtokaroserist, Tehnik mehatornike, Mehatronik operater, Oblikovalec kovin - orodjar ali Logistični tehnik, vabljeni v naše vrste.

Zagotavljamo popolno vključenost v naše delovno okolje, visoko usposobljene in izkušene mentorje, širok spekter dodatnih izobraževanj tekom usposabljanja, redno študentsko delo in številne dodatne ugodnosti.

Praktično usposabljanje dijakov

Več o možnostih praktičnega usposabljanja, vajeništva, študentskega dela in kasnejše redne zaposlitve vam je na voljo na zaposlitev@emilfrey.si