Nazaj

Emil Frey Select Ljubljana

Center rabljenih vozil Emil Frey Select

Dobrodošli v našem največjem Centru rabljenih vozil, kjer vam pod okriljem uveljavljene znamke Emil Frey Select ponujamo široko izbiro preverjenih rabljenih vozil vseh znamk. Pri tem v Centru jamčimo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani naših strokovnjakov in imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Preverite ponudbo Emil Frey Select

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z oznako »Mercedes-Benz Certified«. Gre za skrbno izbrana vozila znamke Mercedes-Benz z manj kot 120.000 prevoženih kilometrov, ki niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmete dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 km ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa.

Preverite ponudbo Mercedes-Benz Certified

Naši izkušeni prodajni svetovalci vas strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa vašega rabljenega vozila ter vam pomagajo z nasveti pri odločitvi za novega. Za lažjo nakupno odločitev nudimo tudi prilagojene pakete financiranja ter sklenitev avtomobilskega zavarovanja po vaši meri.

Kontakt

+ 386 1 5883 697
rabljena-ljubljana​@emilfrey.si

Odpiralni časi

ponedeljek–petek 8.00–18.00
sobota 8.00–13.00