Prenovljen in posodobljen servis gospodarskih vozil

Prenovljen in posodobljen servis gospodarskih vozil Autocommerce je pripravljen na električno prihodnost in še bolj usmerjen k strankam.

 

Tradicija in znanje

Autocommerce že od leta 1952 deluje kot pooblaščeni serviser gospodarskih vozil Mercedes-Benz. Osnovna dejavnost servisa je servisiranje gospodarskih vozil Mercedes-Benz Trucks in Unimog, avtobusov Mercedes-Benz Buses in Setra ter gospodarskih vozil Mitsubishi Fuso. V servisu dodatno nudijo tudi razna specialistična dela.

V sklopu servisa deluje tudi strojna delavnica, ki skrbi za obdelavo kovin oziroma obnovo motorjev tovornega in osebnega programa različnih znamk ter tudi drugih vrst, denimo ladijskih, železniških in traktorskih motorjev.

Strokovnjaki, ki jim lahko zaupate

V servisu je zaposlenih 36 usposobljenih strokovnjakov, ki z učinkovitimi postopki, strokovnim znanjem in sodobno opremo nudijo zanesljivo pomoč strankam. Njihovim storitvam po raziskavi zadovoljstva strank zaupa več kot 98 % anketiranih strank.

Prenovljeni servis pripravljen za električne kamione in avtobuse

Prenovljeni servis je pripravljen na prihodnost transporta: delovna mesta in prostori so pripravljeni tudi za vzdrževanje in popravilo baterijsko-električnih modelov tovornih vozil in avtobusov. Poleg tega je predvideno posebno delovno mesto za delo na višini, najpogosteje na strehah vozil, kar je še posebej pomembno za električni mestni avtobus Mercedes-Benz eCitaro, ki ima baterije na strehi.

V servisu je urejena tudi mobilna električna polnilnica za gospodarska vozila.

Celoten servis obsega približno 4.660 kvadratnih metrov. Od tega je 3.768 kvadratnih metrov namenjenih delavnici, ki ima 7 stez in do 10 delovnih postaj. Preostalih 175 kvadratnih metrov je namenjenih sprejemu strank in voznikom. Okolico servisa predstavlja 5.310 kvadratnih metrov asfaltnih površin namenjenih parkirišču.

Delavnica omogoča kakovostno izvedbo storitev vzdrževanja, popravil, pregleda tehničnih lastnosti vozil in izvedbo ličarsko-karoserijskih popravil na tovornih vozilih, prikolicah, dostavnikih in avtobusih.

V kratkem pričakujejo tudi namestitev nove steze za preizkus zavor tovornih vozil, prikolic in lahkih dostavnih vozil.

Sodobna izkušnja servisiranja

Pri prenovi servisnega sprejema so posebno pozornost namenili skrbi za stranke in voznike, ki imajo odslej na voljo poseben prostor za sprostitev, kjer lahko kakovostno izkoristijo svoj prosti čas med tem, ko je vozilo na servisu. Ne le, da je prostor primeren za počitek, morda urejanje dokumentacije ali čas za kavico, ampak so voznikom na voljo tudi toaletni prostori s tušem. Tam se lahko osvežijo in uredijo, medtem ko bodo serviserji Autocommercea poskrbeli za njihovo vozilo.

Z investicijo želijo strankam in voznikom ponuditi sodobno izkušnjo servisiranja in postati njihova prva izbira, s tem pa povečati svojo konkurenčno prednost in zagotoviti dolgoročno rast. Najboljše za najboljše.

Več si lahko preberete v priloženem Sporočilu za javnost.